De Gooise DJ bruiloften en feesten in 't Gooi

DJ boeken in Loosdrecht

Boek, huur nu de Gooise DJ in Loosdrecht

We draaien graag in de gemeente Loosdrecht. U kunt een eenvoudig een DJ boeken in Loosdrecht.

Waarom de Gooise DJ op uw feest in Loosdrecht ?

De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest in Loosdrecht van. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

DJ show in Loosdrecht inclusief licht & geluid

De drive-in show van de Gooise DJ in Loosdrecht bestaat uit een complete geluidsinstallatie en een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

De DJ in Loosdrechtdj-boeken-in-loosdrecht

We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, maar vooral in ‘t Gooi en dus Loosdrecht . Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost een DJ boeken in Loosdrecht ?

De Gooise DJ hanteert flexibele prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Wilt u vandaag nog een offerte ontvangen per email? Dat kan. We doen het geheel vrijblijvend.