DE GOOISE DJ

De verjaardag DJ van ‘t Gooi

Je bent jarig en gaat het groots vieren! Dus wilt je op je verjaardagsfeest een DJ die qua muziek bij jou en je gasten past en zorgt voor een volle dansvloer. Fijne muziek uit de 80’s en 90’s, lekkere Dance Classics en natuurlijk verzoekjes. Onze Gooise DJ staat voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer.

Dat is hoe jij je verjaardag voor je ziet en daar zorgen wij graag voor.

Wij bieden meer dan alleen een verjaardag DJ. Wij komen met een mooie DJ booth, een prachtige lichtshow en uitstekende apparatuur en dat is niet het enige. Je wilt een DJ huren die je verjaardagsfeest heel goed voorbereidt en op je feest de sfeer goed aanvoelt. Dat doen we dan ook. Onze event -manager zal je feest tot in de puntjes begeleiden. Onze DJ zorgt dan dat al jouw gasten, jong en oud, een spetterende avond hebben. We lten niets aan het toeval over en zorgen dat vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gepland en gecommuniceerd.

Belangrijk is dat je en DJ kiest die bij je past. Word je 40, dan is een ervaren DJ met uitstekende kennis van muziek uit de 80’s een must, word je 20 dan kiezen we een jongere DJ uit ons hechte team. De klik met de DJ moet er zijn. Niet omdat wij zo graag de muziek willen draaien die wij leuk vinden, maar omdat het belangrijk is dat de DJ snapt wat degene die het feest geeft en de gasten leuk vinden. Je smaak bepalen; dat doen we door de juiste vragen te tellen in het voorgesprek en met behulp van de wensenlijst. En onze DJ’s zijn zo ervaren dat ze op de avond zelf moeiteloos inspringen op wat het publiek leuk vindt.

De Gooise DJ, de verjaardag DJ die jouw verjaardag onvergetelijk maakt.

Zo doen we dat!

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Op wat voor verjaardagsfeestjes draaien we?

40e verjaardag

De Gooise DJ is gespecialiseerd in 40 Up feesten. Een ervaren DJ maakt je feest compleet. Heerlijke muziek uit de 80’s, disco knallers, een paar foute nummers en gegarandeerd een volle dansvloer.

Sweet Sixteen

Word je 16 en geef je een Sweet Sixteen party? Dan regelen wij de complete show van DJ Silver. Een jonge en talentvolle DJ die al aardig wat ervaring heeft en perfect bij het publiek past. Let the party begin!

Samen 100

50 is het nieuwe 30. En als je samen 100 wordt is het tijd voor een spetterende party, De Gooise DJ kent je muzieksmaak en weet precies hoe hij die vrolijke 50ers aan het dansen krijgt. Reken maar op een stortvloed aan herkenbare hits.

30e verjaardag

Je wordt 30 en staat midden in het leven. Tijd voor een knalfuif dus met al je vrienden. Daar mag de Gooise DJ niet ontbreken dus. De 90’s en 00’s en de foute hits staan centraal en het wordt een avond om nooit te vergeten. Put on your dancing shoes.

Jubileum

Verjaardag, jubileum, wat maakt het uit. Als er maar een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt en wij doen het graag. De uitgebreide wensenlijst en de voorbereiding resulteren in een geslaagde avond met een passende DJ.

Samen jarig

Alletwee bijna jarig? Ben je bijna tegelijk jarig met je liefde of je vrienden? Een gezamenlijk feest dus! Daar mogen wij niet ontbreken. Dus komt de Gooise DJ; een ervaren DJ met een mooie drive in show. De garantie voor een heerlijke dansavond voor alle gasten.

Boek de Gooise DJ

Menu