De Gooise DJ bruiloften en feesten in 't Gooi

Recensies

Wellicht kent u de Gooise DJ al van grote evenementen zoals Hilversum Alive 2018 en andere evenementen. Maar klanten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder ziet u de meest recente beoordelingen en recensies van onze klanten. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken!

4.7
4,7 rating
4.7 van 5 sterren (op basis van 21 recensies).
Geweldig71%
Zeer goed24%
Gemiddeld5%
Matig0%
Slecht0%

Top!

5,0 rating
mei 20, 2019

Goeie DJ weet er een super feest van te maken!

Sora

Reactie van de Gooise DJ

Dank jullie wel, het was een heerlijk feest

Betrouwbaar & kwaliteit

5,0 rating
mei 14, 2019

Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt, en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! Hij bespreekt het feest netjes van te voren, en stemt zijn programma perfect af op wensen van de klant. Elk feest is geëindigd in een geweldig dans feest.
Ik kan DJ Barry aan iedereen aanraden!

Jan Poppema

Bruilofstfeest Nicolien en Marthijn

5,0 rating
mei 4, 2019

Het was een geweldig feestje met dj Barry. Goede afwisseling in de muziek, voor ieder wat wils. Vantevoren lijstje door kunnen geven met wensen dit werkte goed.
Bruiloft 3 mei – Hilversumse Meent

Nicolien

Reactie van de Gooise DJ

Leuk dat we bij jullie bruiloft de muziek mochten verzorgen. Fijn dat het zo”n heerlijk feest met een volle dansvloer is geworden.

Verjaardagsfeest 50 🎉!!

5,0 rating
mei 3, 2019

Afgelopen maart werd ik 50 jaar en dat is uitgebreid gevierd. De leuke locatie, 70 gasten en DJ Barry hebben mijn feestje helemaal compleet gemaakt !!
DJ Barry is een allround DJ. Van te voren wat muziek genres besproken. Tijdens het feest speelde hij goed in op de wensen. De dansvloer was de hele avond gevuld. Kortom, een geslaagd dansfeest 💃🕺🎉🎉!! Een mooie herinnering.

Wendy

Koningsdag Geesteren

5,0 rating
april 28, 2019

Super gezellige middag / avond gehad met dj barry. Zeer vriendelijk en goede improvisatie op het publiek. Al met al een geslaagd feestje.

Michiel

Reactie van de Gooise DJ

Wat een gezelligheid! Dank jullie wel voor het enthousiasme ondanks het iets mindere weer.


U kunt ook onze recensies bekijken op Gigstarter.