KLANTERVARINGEN

klantervaringen

klantervaring-gooise-dj

gooise-dj-klantervaringen

4.7
4,7 rating
4.7 van 5 sterren (op basis van 33 recensies).
Geweldig73%
Zeer goed24%
Gemiddeld3%
Matig0%
Slecht0%

Wat onze klanten zeggen…

Onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies via onafhankelijke websites. En misschien bent u ons wel eens tegen gekomen. Wellicht kent u de Gooise DJ al van grote evenementen zoals Hilversum Alive 2018 of leuke feesten en bruiloften. Maar klanten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder ziet u de meest recente beoordelingen en recensies van onze klanten. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken!

U kunt ook onze recensies bekijken op Gigstarter.

Topavond!

5,0 rating
9 maart 2020

Barry heeft door zijn vakmanschap van ons feest een topavond gemaakt!
Astrid, Marja en Emmy

Emmy

Reactie van de Gooise DJ

Niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste keer dat we mee mochten helpen aan een geweldig feest. Dank jullie wel, het was geweldig om te doen.

Geweldig feest

4,0 rating
2 maart 2020

Wij hadden een topfeest afgelopen weekend. Barrie heeft hier zeer zeker in grote mate aan bijgedragen! Ook de communicatie vooraf verliep zeer vlot. Ik kan hem zeker aanraden.

Bas

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Bas! We hebben het graag gedaan, tot een volgende keer..

Dank je Franklin en Barry

5,0 rating
12 februari 2020

Beste Barry, ik wil jou en Franklin de saxofonist nogmaals heel hartelijk bedanken voor de perfecte show gisteravond! Iedereen is super enthousiast en ik krijg de hele dag bedankjes binnen voor het geweldige feest. Wilde ik jullie toch nog even zeggen! Hartelijke groet, c

Louis K.

Reactie van de Gooise DJ

este Louis, wat fijn te horen, daar doen we het voor. Leuk dat er zoveel positieve reacties zijn. Het was voor ons een groot genoegen dit feest in Finleys te mogen doen. Ook namens Franklin, dank voor de gastvrijheid! Groet Barry

Gangmaker met gevoel voor zijn publiek

4,0 rating
5 januari 2020

Dj Barry maakt een mooie mix van aangevraagde muziekstijlen en maakt er een echt feest van!

M. Bleys

Topavond gerealiseerd

5,0 rating
30 september 2019

Direct goed contact met Barry. Heel vriendelijk, meedenkend en heel attent. Goed gevoel erover gehad en in contact gekomen met DJ Rob , die op het feest zou draaien. Vriendelijk, aardig en draaide echt top. Ook verzoeknummers geen probleem. Alles was goed verzorgd, opbouw, contact met locatie eigenaar, afbouw en betaling. Rob, dank je wel voor het mee realiseren van een topavond!!

Lucie

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Lucie, we hebben het met erg veel plezier gedaan!

Boek de Gooise DJ

Menu