KLANTERVARINGEN

Gratis offerte

klantervaringen

klantervaring-gooise-dj

gooise-dj-klantervaringen

4.7
4,7 rating
4.7 van 5 sterren (op basis van 30 recensies).
Geweldig74%
Zeer goed23%
Gemiddeld3%
Matig0%
Slecht0%

Wat onze klanten zeggen…

Onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies via onafhankelijke websites. En misschien bent u ons wel eens tegen gekomen. Wellicht kent u de Gooise DJ al van grote evenementen zoals Hilversum Alive 2018 of leuke feesten en bruiloften. Maar klanten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder ziet u de meest recente beoordelingen en recensies van onze klanten. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken!

U kunt ook onze recensies bekijken op Gigstarter.

Gangmaker met gevoel voor zijn publiek

4,0 rating
5 januari 2020

Dj Barry maakt een mooie mix van aangevraagde muziekstijlen en maakt er een echt feest van!

M. Bleys

Topavond gerealiseerd

5,0 rating
30 september 2019

Direct goed contact met Barry. Heel vriendelijk, meedenkend en heel attent. Goed gevoel erover gehad en in contact gekomen met DJ Rob , die op het feest zou draaien. Vriendelijk, aardig en draaide echt top. Ook verzoeknummers geen probleem. Alles was goed verzorgd, opbouw, contact met locatie eigenaar, afbouw en betaling. Rob, dank je wel voor het mee realiseren van een topavond!!

Lucie

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Lucie, we hebben het met erg veel plezier gedaan!

60’s-till now, muziekfeestje op 50 jarig huwelijk ouders.

4,0 rating
9 september 2019

Mijn ouders zijn de dansvloer bijna niet af geweest! Barry heeft bijna alle nummers gedraaid ( disco, soul, golden oldies ect) die ze van tevoren hadden opgegeven en alle gasten( alle leeftijden( 10- 80 jaar) hebben zich heerlijk vermaakt op de dansvloer. Af en toe een Amsterdams of Utrechtse meezinger/ polonaise nummer tussendoor betrok ook de minder enthousiaste danser mee in het feestgedruis. Kortom het was een geslaagd feestje. Barry zelf is overigens rustig aanwezig. Mijn ouders waren , genietend, het stralende middelpunt.

Marielle Odijk

Reactie van de Gooise DJ

Het was erg leuk om op het jubileum van je ouders te mogen draaien. We hebben het me plezier gedaan. Dank jullie wel.

Super DJ!

5,0 rating
4 september 2019

Voor de 50ste verjaardag van mijn moeder met leeftijden van 16 tot 70 jaar is het lastig een goede Dj te vinden. Dj Barry was echt super! Iedereen had het naar zijn/haar zin, plaatjes aanvragen kon de hele avond en toen we toch nog een uurtje extra door wilde gaan was dat helemaal geen probleem.. Kortom een super Dj die echt naar jouw wens luistert, Barry wil je op je feest hebben!

Romy

Reactie van de Gooise DJ

Romy, het was weer een geweldig feest! Tot de volgende keer.

Bruiloft 30-08-2019

5,0 rating
2 september 2019

Dankzij DJ Barry hebben wij een top feest gehad. Vooraf hebben wij onze wensen met hem door gesproken. DJ Barry speelt goed in op de sfeer en zorgt ervoor dat de dansvloer constant gebruikt wordt. Is enthousiast en zorgt voor een mooi feestje!

Nick & Chantal de Roo

Reactie van de Gooise DJ

Dank jullie wel! Het was een heerlijk feestje inderdaad, Fijn dat we het mochten doen!

Boek de Gooise DJ

Menu