De Gooise DJ bruiloften en feesten in 't Gooi

DJ huren voor je bruiloft in ‘t Gooi

Gaan jullie trouwen in ‘t Gooi. Dan komt de Gooise DJ er graag een feest van maken in Blaricum, Laren, Eemnes, in de haven van Huizen of Baarn of waar dan ook in ‘t Gooi en omstreken.

Onze DJ’s maken een onvergetelijk knalfeest van uw bruiloft, inclusief een geweldige lichtshow en de juiste DJ apparatuur.
Hoe we dat doen? Kijk maar!

De werkwijze van de Gooise DJ

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een DJ in ‘t Gooi ontvangt u deze per email, nog dezelfde dag. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De dag – door de week zijn we voordeliger
  • De zaal – hoe groter de zaal hoe meer apparatuur we meenemen
  • Het aantal gasten
  • De lengte van het feest

Onze Event-managers nemen nog dezelfde dag contact op voor een vrijblijvend voorgesprek. Wij selecteren dan een passende DJ die een stijl heeft die aansluit bij uw wensen.

Wanneer u de offerte ontvangen en geaccepteerd heeft ontvangt u tevens een uitgebreide wensenlijst. Op basis van deze lijst gaan we het draaiboek maken voor de bruiloft. U kunt precies aangeven wat u wensen zijn en aangeven wat u niet wilt.

Wij zorgen dat u een DJ krijgt die precies bij uw feest past qua stijl. Bovendien hechten we veel waarde aan contact met het bruidspaar. In de aanloop naar de bruiloft zal er veelvuldig contact zijn, overleggen we het draaiboek, spreken we met de ceremoniemeester, stemmen we zaken af met de horeca, kortom we ontzorgen u volledig.

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de dag van uw leven en lekker gaan dansen!